Home » Archive by categoryHoreca

De noodzaak van horeca koelingen

koelkast
De meeste horecabedrijven kennen uiteraard de noodzaak van horeca koeling. De juiste koeling van etenswaren zorgen ervoor dat het risico van gevaarlijke bacteriën in de voeding wordt verminderd en uw gasten gezond blijven. In dit artikel leest u meer over groei van bacteriën en het belang van goede koeling in verband met veiligheid. Binnen de nieuwste hygiënevoorschriften voor de horeca is een stuk over temperatuurbeheersing opgenomen. Van het grootste belang dus als u het beste voor heeft met uw gasten. Koelen verwarmen en vriezen Het sterk verwarmen van etenswaren kan bacteriën doden. Echter, bacteriën worden pas gedood als een temperatuur wordt bereikt van meer dan tachtig graden Celsius. Aangezien bacteriën het best gedijen tussen de 10 en...
Verder lezen »

Combi steamers voor de horeca

Combi Steamer
In de horeca heeft u professionele apparatuur nodig om al uw gasten optimaal te kunnen bedienen. De horeca combi steamers zijn onmisbaar voor het bereiden van uw gerechten. Rational bracht al in 1976 de eerste combi steamers op de markt. Door deze uitvinding werd er in professionele keukens een heel nieuwe manier van werken mogelijk. De steamers worden niet voor niets inmiddels wereldwijd verkocht. De apparatuur wordt dag in dag uit gebruikt om de lekkerste gerechten te serveren. Zowel in keukens van kleine restaurants als bij grote ketens zijn de combi steamers inmiddels onmisbaar geworden....
Verder lezen »